El proper dissabte es presenta Relats republicans

Relats republicans és una obra imprescindible per conèixer a fons el Sant Sadurní de la primera meitat del segle XX, que transcendeix l’àmbit estrictament local i ens permet endinsar-nos en un dels períodes més apassionants i convulsos de la història de Catalunya i d’Espanya: la Segona República i la Guerra Civil . També és fonamental per a entendre i interpretar el moment actual que es viu al nostre país”.

La presentació d’aquesta obra se celebrarà el proper dissabte, 30 de setembre, a partir de les 6 de la tarda, al CIC (Centre d’Interpretació del Cava), a la Fassina de can Guineu de Sant Sadurní d’Anoia.

A més de l’autor intervindran l’alcalde Josep Maria Ribas; els prologuistes de l’obra Ramon Arnabat i Mata , Marcel Gabarró i Pallarès i Francesc Raventós Torras, l’editor Francesc Llopart, així com dotze testimonis directes i familiars dels protagonistes de l’etapa més apassionant i convulsa de la història local. Es projectaran imatges fotogràfiques i de cinema dels anys de la Segona República a Sant Sadurní ( inèdites o gairebé) , i es podrà escoltar música de l’època interpretada per la desapareguda orquestra local Els Escolans. A partir del proper dilluns, 2 d’octubre, l’obra de 1076 pàgines il·lustrades amb 200 fotografies es podrà adquirir a les llibreries de Sant Sadurní i a La Cultural de Vilafranca, al preu subvencionat per l’Ajuntament de Sant Sadurní de 35 euros.

El llibre de 1076 pàgines Relats republicans. Sant Sadurní d’Anoia, 1931 – 1939 , és l’obra més extensa de totes les que s’han editat a la Capital del cava i la més documentada sobre la República , la Guerra Civil i la postguerra. Cliqueu a sobre i s’ampliarà. FONS DE L’AUTOR

A Relats republicans es publiquen 200 fotografies de l’època, relacionades amb la història republicana local. Cliqueu a sobre i s’ampliarà. FONS DE L’AUTOR

Cliqueu aquí i podreu llegir el reportatge publicat el passat 22 d’aquest mes al setmanari comarcal La Fura.

Cliqueu aquí i podreu llegir la invitació per a la presentació del proper dissabte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s