Una mica de jazz inèdit per amenitzar aquest blog

El post d’aquesta setmana és de rabiosa actualitat i ja em perdonareu per l’atreviment. El Valentí Querol Quartet és un grup de jazz internacional integrat per Jon Robles (saxo), Bartolomeo Barenghi (guitarra elèctrica) , Giampaolo Laurentaci (contrabaix) i el meu fill gran (bateria). Acaben de gravar el seu primer disc amb composicions del Valentí i m’ha semblat que tal vegada us plauria escoltar-ne un parell. Al cap i a la fi el jazz , nascut a New Orleans a finals del XIX, també forma part de la història del segle XXI. No és la primera vegada que un grup vinculat a Sant Sadurní, ni que sigui d’esquitllada, s’introdueix en el món del jazz; abans ho havien fet les orquestres locals La Renaixença, Els Escolans i La Principal. Però el que no em consta és que algun músic d’aquest poble hagués composat jazz anterioritat. Si no hi hagués precedents (cosa que intentaré aclarir immediatament) estaríem davant d’una autèntica primícia. Sigui com sigui ben mirat també anirà be una mica de música en aquest blog.

Clica aquí i podràs escoltar una de les composicions  de Valentí Querol i Puigmartí, interpretada pel Valentí Querol Quartet.

Clica aquí i podràs escoltar una altra de les composicions Valentí Querol i Puigmartí, interpretada pel Valentí Querol Quartet.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s